Vrátiť sa späť

Sklenené zábradlie kotvené do profilu

Hľadáte moderné a bezpečné riešenie pre vaše schodisko alebo balkón? Naše sklenené zábradlie ukotvené do profilu predstavuje ideálne riešenie, ktoré spája eleganciu s funkčnosťou. Tento typ zábradlia je nielen vizuálne atraktívny, ale aj mimoriadne odolný vďaka vysokokvalitnému sklu a pevným hliníkovým profilom určených pre tento typ zábradlia.

Vlastnosti a výhody skleneného zábradlia:

  1. Estetická príťažlivosť: Čisté línie a transparentné sklo pridávajú priestoru vzdušnosť a vizuálnu priestrannosť.
  2. Rôzne povrchové úpravy: Ponúkame širokú paletu povrchových úprav profilov – brúsený elox, čiernej matnej, antracit alebo podľa farby RAL tak, aby sa dokonale hodili k interiéru alebo exteriéru.
  3. Bezpečnosť: Všetky naše sklenené zábradlia sú vyrobené z bezpečnostného vrstveného bezpečnostného skla, ktoré zabezpečuje vysokú odolnosť proti nárazom a prasknutiu.
  4. Flexibilita inštalácie: Sklenené zábradlie je možné inštalovať na rôzne typy schodísk a balkónov, či už vo vnútri alebo vonku, vďaka prispôsobivým kotviacim profilom.

Prečo zvoliť naše sklenené zábradlie? Dlhodobá hodnota, bezpečnosť a zvýšenie estetického vzhľadu vášho priestoru. Ku každému projekt pristupujeme individuálne s dôrazom na detail a kvalitu spracovania.

Bezplatná konzultácia a cenová ponuka. Nechajte si poradiť od našich odborníkov, ktorí vám pomôžu nájsť ideálne riešenie pre vaše potreby. Vyplnte nás formulár alebo nás kontaktujte mailom / telefonicky, aby sme mohli spoločne premeniť vašu víziu na realitu.

Vlastnosti produktu
image

Cenová ponuka
na mieru

Len niekoľko kliknutí vás delí od získania ceny za naše výrobky. Hľadáte kompletnú montáž skleneného zábradlia, sprchového kúta, sklenených dverí alebo skleneného obkladu? Možno ste domáci majster a potrebujete len sklo na stôl, zrkadlo do kúpeľne alebo sklenenú výplň zábradlia priamo od výrobcu? Vyplňte náš online dotazník a my vám bezplatne pripravíme cenovú ponuku a vysvetlíme kroky k realizácii.

Kontaktujte nás