Vrátiť sa späť

Sklenené obklady

Každodenná rutina

Zrkadlo môžeme kotviť a uchytiť na rôzne druhy materiálov. Väčšinou sa lepí pomocou lepidla určeného na lepenie zrkadiel. Podľa veľkosti zrkadla sa určuje jeho hrúbka a spôsob uchytenia. Najväčšie zrkadlo v celku sme zatiaľ dodávali 2300x3210mm. Vždy je však potrebné myslieť na to ako sa dostane na miesto montáže cez dvere, schodisko a podobne.

Obklady zo skla sú sú vhodné ako do kuchyne, tak pre obloženie akýkoľvek interiérových prvkov. Progresívne technológie, ktoré používame pri opracovaní skla nám umožňujú vyrobiť tvary skla prakticky akéhokoľvek tvaru – atypické tvary, mnohouholníky, okrúhle tvary a ich kombinácie. Výrezy pre zásuvku, skrinku a podobne sú samozrejmosťou. Rovná plocha skla zabezpečí vyrovnanie krivých podkladu.

image

Cenová ponuka
na mieru

Len niekoľko kliknutí vás delí od získania ceny za naše výrobky. Hľadáte kompletnú montáž skleneného zábradlia, sprchového kúta, sklenených dverí alebo skleneného obkladu? Možno ste domáci majster a potrebujete len sklo na stôl, zrkadlo do kúpeľne alebo sklenenú výplň zábradlia priamo od výrobcu? Vyplňte náš online dotazník a my vám bezplatne pripravíme cenovú ponuku a vysvetlíme kroky k realizácii.

Kontaktujte nás